top of page
  • Skribentens bildSören

Vi körde rakt in i ett vykort

Efter några dagar i storstad längtade vi till naturen igen. Vi är på väg till Wien men har inte bråttom, det får ta sin tid att komma dit. Vi kollade i våra olika appar var det finns en koncentration av ställplatser på vägen till Wien. Vi valde Wolfgangsee öster om Salzburg.

Wolgangsee

Vägen dit var först Autobahn, efter vi passerat Salzburg svängde vi av till mindre vägar. Sceneriet blev bättre och bättre hela tiden. Det var svårt att hålla koll på vägen. Vår GPS har en tendens att välja mindre vägar och ibland blir det väl spännande att möta bussar och lastbilar.


Så när vi kom fram till St Wolfgang letade vi en ställplats centralt. Vi missade den och hamnade i byns centrum. Gågatan räckte dock till för husbilen men folk tittade lite konstigt på oss. Till slut hamnade vi på en camping strax utanför byn. Vilken vinstlott det blev. Skulle tro att det framgår av bilderna.Hon var helt koncentrerad på sin yoga

Det blev en rejäl cykeltur dagen efter. Vi var tvungna att stanna med jämna mellanrum för att bara beundra skönheten naturen bjöd på. Man blir helt mållös.


På kvällen började det regna, ett riktigt ösregn hela natten. Elen slogs ut och vi hade ingen gasol kvar till värmepannan så morgonen var lite sval. Vi ville inte lämna men behovet av gasol tvingade oss att dra vidare.


Nog skrivet, här kommer bilderna, njut.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page