top of page
  • Skribentens bildSören

Koblenz

Uppdaterat: 6 sep. 2022

Vi lämnade Zell för att finna en plats närmare Koblenz. Den plats vi valt, föll oss inte på läppen. Vad gör man då? Vi visste att det fanns massor med campingar och ställplatser längs vägen mot vårt mål.


Väl framme i Koblenz var den ställplats vi tänkt oss inget bra alternativ. Den låg i ett industriområde bakom DHL. Det var helt tomt där. Och skräpigt. Vi letade snabbt fram ett alternativ strax norr om staden, i Urmitz. En enkel och välskött ställplats. När vi parkerat upptäckte vi att vi stod bredvid tre svenska bilar. Nu verkar den svenska semestern vara igång på allvar.


Fyra svenska bilar på samma plats - semestertider

Dagen efter tog vi cyklarna och körde de dryga 13 kilometerna in till Koblenz Altstadt. Vi började som sig bör med Deutsches Eck, där Mosel och Rehn flyter samman. Det blev en promenad runt gamla staden. Så småningom bad magen om mat. Efter ha försökt får service i två restauranger, hamnade vi till slut på en pizzeria där de noterade att det kommit nya gäster.Vårt nästa mål var Wetslar. Vad gör man i Wetzlar, mån tro?


Här kommer några fel bilder:Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page