top of page
  • Skribentens bildSören

Första cirkeln sluten

Efter 133 dagar i vårt hem på hjul, har vi slutit cirkeln och är tillbaks i Sverige. Vi behöver åtgärda en del saker på bilen och oss själva.


Vi har tagit en rejäl runda i Europa och upplevt mycket längs vägen. Allt har flutit på så lätt och det är vi väldigt tacksamma för.


I dagsläget vet vi inte när vi styr söderut igen. Allt beror på hur smidigt åtgärderna på bil och människor kommer att avlöpa. Vår förhoppning är att komma iväg senast i september.


Om du får möjlighet att göra en längre resa genom Europa, så g-ö-r det. Tveka inte! Vår erfarenhet är att det finns gott om plats på ställplatser och campingar under tidig vår. I slutet av april/början av maj verkar de ställen som varit stängda under vintern dra igång sin verksamhet.


Vi har skrivit om de platser vi besökt i den här bloggen. Det har blivit nästan 50 artiklar. Många bilder har vi tagit, men långt ifrån alla är publicerade. Över 1200 stycken är uppe på bloggen av de drygt 3000 som finns i vårt arkiv.


Cinque Terre - en annan favorit
Wolfgangsee - en favorit

Om du är nyfiken och vill veta mer om vår resa och de platser vi varit, kan du kolla på kartan. Den har klickbara markeringar på alla de platser vi övernattat på.Vill du se vad vi upplevt så kan du bläddra bland artiklarna i bloggen. Det kommer givetvis fler artiklar efter hand.
Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page